Ako niekoho zablokovať na Snapchate

Snapchat je sociálna sieť, ktorá najlepšie odráža najbežnejšie rozhovory tvárou v tvár. Môže sa na ňu pozerať cez prizmu vzácnych okamihov, ako sú cestovanie, rozhovory, oslavy, rodinné chvíle ... Alebo ako každodenné akcie, ktoré majú krátke trvanie a stávajú sa spomienkami.




Snapchat je sociálna sieť, ktorá najlepšie odráža najbežnejšie konverzácie „tvárou v tvár“. Môže sa na ňu pozerať cez prizmu vzácnych okamihov, ako sú cestovanie, rozhovory, oslavy, rodinné chvíle ... Alebo ako každodenné akcie, ktoré majú krátke trvanie a stávajú sa spomienkami. Životné okamihy sa stávajú iba a Snap - ktorý zmizne. Prichádzajú k nám prirodzene, rovnako ako radi používajú túto aplikáciu.



Aplikácia Snapchat na zdieľanie multimediálneho obsahu, ktorá zmizne čoskoro po prečítaní, má zlú povesť. Je to kvôli prevládajúcemu svetovému názoru, ktorý slúži iba na výmenu provokatívnych fotografií. Rovnako ako ostatné služby, podstatou je fotografovanie alebo natáčanie krátkeho videoklipu (10 sekúnd). Svoj obsah môžete zdieľať s priateľmi, aby ste ho po otvorení videli iba raz. Môžete snímať fotografie s krátkym videom a videozáznam s dlhým stlačením kruhu, ktorý je v spodnej časti panela.

Po vytvorení obsahu môžete písať text alebo na neho niečo kresliť. Na záver zadajte trvanie obsahu, čo znamená, že keď váš priateľ tento obsah otvorí, už ho nebude môcť znova zobraziť. Kliknite na šípku, vyberte príjemcu a obsah sa odošle príjemcovi. Ďalej je na nich, kedy otvoria obsah a či poskytne odpovede na váš Snapchat.



Snapchat, rovnako ako väčšina ostatných aplikácií sociálnych médií, ponúka ľahkú funkciu blokovania kohokoľvek, kto vás otravuje. A je to šikovná voľba, najmä ak vás veľa ľudí otravuje a s ktorými by ste nechceli zdieľať alebo prijímať akýkoľvek druh obsahu.

Ak vás zaujíma, akým spôsobom môžete niekoho zablokovať v aplikácii Snapchat ...

Tu je postup, ako niekoho zablokujete na Snapchate

  1. Prvým krokom je otvorenie aplikácie Snapchat v telefóne. Možnosť blokovania je možná iba pomocou aplikácie Snapchat, a nie pomocou webových stránok.
  2. V pravom dolnom rohu obrazovky v aplikácii Snapchat sa nachádza rozbaľovacia ponuka. Po kliknutí na toto tlačidlo sa otvorí zoznam priateľov.
  3. Rolovaním v zozname priateľov môžete nájsť a vybrať osobu, ktorú chcete zablokovať.
  4. Kliknutím na meno priateľa, ktorého chcete zablokovať, sa zobrazia tri možnosti. V systémoch iOS a Android je treťou možnosťou možnosť „Blokovať“. Kliknutím na tlačidlo Blokovať otravnú osobu zablokujete.
  5. Po návrate do zoznamu priateľov uvidíte, že blokovaná osoba má nad jej menom veľkú červenú ikonu ZAMKNUTÉ.
Ako niekoho zablokovať na snapchate
Cez: snapchat.com

Užívateľ Snapchatu má však právo pridať do vášho zoznamu kontaktov, aj keď o nich nemáte informácie. Ak neviete, kam pridala, alebo s nimi jednoducho nechcete zdieľať fotografie, môžete túto osobu tiež zablokovať. Udržujte svoju históriu Snapchatu v súkromí pomocou niekoľkých priamych a efektívnych krokov.



Ako zablokovať používateľa, ktorý sa k vám pripojil

1 krok : Keď dostanete upozornenie, že vás chce niekto pridať do svojho zoznamu kontaktov, vyberte možnosť Pridal som.

2 Krok : Prejdite na súhrnný zoznam a vyhľadajte meno osoby.

3 Krok : Keď nájdete meno tejto osoby, klepnite na ikonu ozubeného kolieska, ktorá sa zobrazí na pravej strane mena.

4 Krok : Kliknite na možnosť blokovania a zadržte túto osobu, aby ste mohli poslať viac snímok alebo zobraziť vašu históriu.

Ďalšie čítanie : Ako zistíte, že vás niekto v službe Snapchat zablokoval ?

Ľudia nebudú dostávať oznámenia, ktoré sa už nachádzajú vo vašom zozname blokovaných osôb. Pochopia, že ste ich zablokovali, keď skontrolujú zoznam kontaktov - vaše meno sa tam nezobrazí. Akonáhle niekoho zablokujete, vaša aktivita prestane ukazovať silu druhej osoby.

tinder profil

Snapchat uchováva históriu všetkých osôb, ktoré boli zablokované, čo môže byť užitočnou funkciou pri opravovaní chýb ... Celý zoznam osôb, ktoré boli zablokované v službe Snapchat, s časom, ktorý je k dispozícii na konfiguračnom paneli. Je to užitočný nástroj, ak chcete odomknúť niektoré zo svojich kontaktov alebo omylom zablokovať priateľa.

Zoznam blokovaných kontaktov zobrazíte klepnutím na ikonu ozubeného kolieska v pravom hornom rohu vášho profilu. Dostanete rozbaľovaciu ponuku. Prejdite do časti Akcie účtu a vyberte možnosť Zamknuté. Takto uvidíte zoznam všetkých blokovaných používateľov Snapchatu. Stlačením znaku X, ktorý okamžite odblokuje ľudí a umožní im znova odoslať texty a obrázky.